Medewerkers

Trainer: Hannah Zwiers

Hannah is een gedreven trainer die oog heeft voor detail. Na haar rechtenstudie aan de Universiteit te Wolverhampton, lerarenopleidingen aan Iselinge Hogeschool en Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, heeft zij tijdens haar werkzaamheden in het onderwijs veel ervaring opgedaan in het lesgeven. Hannah heeft ook Engels gedoceerd aan de Hogeschool van Amsterdam voor de lerarenopleiding.

Zij heeft veel ervaring in het geven van Business English Trainingen volgens het Europese Referentie Kader en conform de richtlijnen van Cambridge.

Ook is Hannah aangesteld als teamleader door Cambridge Assessment English voor ons eigen center en andere centers. Hierin is zij verantwoordelijk voor het opleiden en monitoren van de Speaking Examinators die het spreekgedeelte van de Cambridge examens afnemen.

Directeur: Ronald Zwiers

Ronald is oplossingsgericht en zeer nauwkeurig. Hij is verantwoordelijk voor het algemene aansturen van Zwiers Language & Exam Centre en houdt zich bezig met het overzien van de administratie, het personeel en de facturatie van het bedrijf.

Daarnaast is Ronald medeverantwoordelijk voor ondernemingen in het bedrijfsleven en hij houdt zich bezig met financiële taken.

Ook is Ronald de Centre Exams Manager van het Cambridge examencentrum en is hierin verantwoordelijk voor het algemene reilen en zeilen van het examencentrum.